• SABO Brochure 2017

  SABO Brochure 2017

  Ook dit jaar presenteren wij nieuwe technieken waardoor de functionaliteit verder wordt uitgebreid. Een nieuwe SABO-innovatie zal in 2017 op de markt komen:
  Om machines eenvoudig en snel te kunnen opslaan worden verschillende machines met een snelspanner uitgevoerd waardoor de duwboom snel en eenvoudig kan worden ingeklapt war ruimte bespaart bij het stallen en vervoeren van de machine. Overtuig u zelf bij uw dealer. In onze nieuwe catalogus vindt u het complete SABO-programma.

  SABO Brochure 2017
 • Kwaliteitsmaaiers met traditie

  Kwaliteitsmaaiers met traditie

  Compromisloze kwaliteit is een traditie van het merk SABO. Sinds 60 jaar wordt vooruitstrevende technologie gecombineerd met hoogwaardige materialen en een uiterst functioneel design. Het resultaat is een door en door betrouwbare kwaliteitsmaaier die het onderhoud van uw gazon efficiënt en zo comfortabel mogelijk maakt. Ontdekt u zelf hoeveel kracht en passie in onze gazonmaaiers steekt. En vooral; hoeveel ervaring.

  Meer informatie over SABO
 • Tuintractoren

  Tuintractoren

  Wie een uitgestrekt grondstuk heeft, kan bij het onderhoud van zijn gazon weleens het overzicht verliezen: bij grote tuinen met een totaal oppervlak van 1000 tot 6000 m² en weinig bomen is het daarom de moeite waard om over te stappen op een tuintractor.

  Meer informatie
www.vandyck.be

SABO

Van Dyck Marcel Belgium NV
Provinciebaan 79
B-2235 Houtvenne
Belgium
            
Telefoon: +32 (0) 16 69 91 56