Waarom Originele SABO-onderdelen

Waarom Originele SABO-onderdelen

Originele SABO-reserveonderdelen zijn de beste keuze!

Originele SABO-reserveonderdelen zijn de beste keuze!

Inspectie
Om uw machine optimaal te onderhouden en hiermee de levensduur te verlengen, biedt uw SABO-dealer u verschillende inspecties aan.

Reparatie

Als er bij uw SABO na al die jaren toch een keer "een schroefje loszit“  heeft de vakwerkplaats dat in een handomdraai opgelost. Snel, voordelig en betrouwbaar. Uw SABO-dealer vindt u hier.

Let altijd op originele reserveonderdelen.

  • Originele onderdelen zijn onderworpen aan strenge kwaliteitseisen en beschikken over twee jaar garantie (zonder slijtageonderdelen).
  • Originele onderdelen garanderen de veiligheid, betrouwbaarheid en rendabiliteit van uw grasmaaier.
  • Originele onderdelen zorgen ervoor dat de betrouwbaarheid en waarde van uw grasmaaier behouden blijven.
  • Originele onderdelen worden absoluut milieuvriendelijk geproduceerd.
  • Originele onderdelen passen altijd „als gegoten“ en maken daardoor korte reparatietijden mogelijk.
  • Originele onderdelen ontstaan al bij de ontwikkeling van nieuwe modellen en zijn daar exact op afgestemd. Zodat het vermogen, de veiligheid en de betrouwbaarheid van uw SABO behouden blijven en uw SABO een originele SABO!

SABO-onderdelen

Een SABO bestaat doorgaans uit ongeveer 250 verschillende originele onderdelen. Al deze onderdelen samen maken uw grasmaaier tot een originele SABO die bij professionals en hobbytuiniers bekend staat om zijn spreekwoordelijke kwaliteit en duurzaamheid.

Meer informatie

Waarom originele SABO-reserveonderdelen


Waarom is het belangrijk, uitsluitend originele SABO-onderdelen voor mijn SABO-grasmaaier te gebruiken? 
Originele SABO-onderdelen worden speciaal voor uw machine geconstrueerd en functioneren daarom altijd foutloos. Vele onzichtbare kwaliteiten, ook in de afzonderlijke onderdelen, zorgen ervoor dat uw machine altijd optimaal loopt. Daarom hoort bij uw SABO-grasmaaier ook altijd een SABO-reserveonderdeel. Neem voor service contact op met een geautoriseerde SABO-dealer. Deze zorgt voor de SABO-reserveonderdelen.

Hoe vind ik de SABO-dealer in mijn omgeving?
De SABO-dealer in uw omgeving vindt u op onze homepage in de rechterkolom van deze pagina. SABO-dealers worden regelmatig en direct door SABO geschoold.

Hoe snel kan mijn SABO-dealer voor een reserveonderdeel zorgen dat niet op voorraad is?
Vertrouw op een sterk logistiek netwerk. Meer dan 120 locaties in Nederland en het Europees Reserveonderdelencentrum (E-PDC) in Bruchsal zorgen voor snelle en korte levertijden.

Hoe lang kan ik reserveonderdelen verkrijgen voor mijn grasmaaier?
Als premium-fabrikant garandeert SABO de zekere levering van reserveonderdelen minstens tien jaar na afloop van een productieserie.

Gebruiken alle mesfabrikanten dezelfde veredelingsmethoden en materialen?
Alle messen bezitten ondanks hun uiterlijke gelijkenis met betrekking tot afmeting, koolstofgehalte, legering en veredeling grote verschillen. De door onze ingenieurs in jarenlang precisiewerk ontwikkelde messen onderscheiden zich door de hoogste robuustheid.

Brengt de aankoop van niet-originele messen veiligheidsrisico's met zich mee?
Bij de aankoop van een niet-origineel onderdeel voor een SABO-machine bestaat het gevaar dat het onderdeel niet voldoet aan onze technische voorschriften. Zo kan het mes van de externe aanbieder bijvoorbeeld niet correct veredeld zijn, een verkeerd koolstofaandeel hebben en bij het stoten tegen een vreemd voorwerp breken.

Kan ik reserveonderdelen niet ook in een willekeurige discountzaak of reserveonderdelenwinkel kopen?
De reserveonderdelen van externe aanbieders voldoen niet altijd aan de strenge SABO-kwaliteitseisen van vergelijkbare originele onderdelen. Voor eventuele schade uit de montage van zulke onderdelen kan SABO niet aansprakelijk worden gesteld.

Inspectie en reparatie

Inspectie
Om uw machine optimaal te onderhouden en hiermee de levensduur te verlengen, biedt uw SABO-dealer u verschillende inspecties aan.

Reparatie
Als er bij uw SABO na al die jaren toch een keer „een schroefje loszit“, heeft de vakwerkplaats dat in een handomdraai opgelost. Snel, voordelig en betrouwbaar

Uw SABO-dealer vindt u hier

Verkooppartners in uw omgeving

SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.