Sterke verkooppartners

Sterke verkooppartners

SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. En dat heeft een goede reden. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook een professionele service. En die krijgt men alleen maar bij speciaal geschoolde en geautoriseerde dealers.

Advies

Bij uw SABO-dealer vindt u de optimale machine voor iedere taak. En natuurlijk geeft hij u ook graag tips over het veilige en vakkundige gebruik van uw machines. Overigens: SABO-dealers worden regelmatig en direct door SABO geschoold.

Productinstructie

Uw SABO-dealer bereidt iedere machine voor het eerste gebruik voor. Hij heeft u nuttig en praktisch advies voor zuinig gebruik en een lange productlevensduur.

Inspectie

Om uw machine optimaal te onderhouden en daarmee de levensduur te verlengen, biedt uw SABO-dealer verschillende inspecties aan. Reparatie Als uw SABO na vele jaren toch een keer "een losse schroef heeft", dan heeft de vakwerkplaats dat in een handomdraai opgelost. Snel, goedkoop en betrouwbaar.

Servicediensten

Uw SABO-dealer staat altijd ter plekke voor u klaar. Daar hebt u persoonlijke contactpersonen, die u kent en waarop u kunt vertrouwen. Zo verbinden de dealers hun invididualiteit en het bijzondere dienstenprofiel ter plekke met de voordelen, lid van de sterke SABO-contractpartnergemeenschap te zijn.

Voorziening reserveonderdelen

Een SABO is voor een leven lang. Daarom hebben wij zelfs na vele jaren reserveonderdelen voor uw machine op voorraad. Via het dichte servicenetwerk is er altijd een contactpersoon in uw omgeving.

Verkooppartners in uw omgeving

SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.