De professionele SABO-grasmaaiers

De professionele SABO-grasmaaiers

Waar maaien tot het beroep behoort, staan de SABO-maaiers uit de professionele serie overal hun mannetje. Oppervlakten tot 5.000 m² zijn geen probleem voor hen. De professionele SABO-grasmaaiers worden echter ook graag als gazonmaaier ingezet. De inschakelbare achterwielaandrijving en de bijzonder krachtige motor maken het maaien van grote percelen en op hellingen mogelijk. Hun extreem robuuste design en vele nuttige details zorgen ervoor, dat het maaien voor professionals tijdens de dagelijkse werkzaamheden eenvoudig wordt.

Profi accumaaiers

De Accu gazonmaaiers SABO 48-Pro Vario AC en SABO 53-Pro Vario AC met maaibreedtes van respectievelijk 48 en 53 centimeter zijn vooral ontworpen voor geluidsgevoelige omgevingen zoals parken, woonwijken bij ziekenhuizen en begraafplaatsen. Met 92dB(A) is de geluidsproductie zelfs ruim onder de wettelijke geluidsnorm.

De machines zijn zeer comfortabel te bedienen. De maaihoogte is variabel instelbaar van 20- tot 70 mm. Dankzij de onafhankelijke wielaandrijving laten de maaiers zich zelfs op een zeer hobbelig terrein probleemloos manoeuvreren.
De maaiers zijn voorzien van twee accu’s van elk 216Wh die ook op de andere machines passen. Met twee extra reserve accu’s kunnen de machines continu gebruikt worden.

De fijnste techniek

Alle professionele modellen (behalve 43-PRO) zijn uitgerust met OHV-motorentechnologie. Dat betekent een optimale energieomzetting bij tegelijkertijd lagere uitlaatgasemissies. OHV-motoren zijn bovendien bijzonder makkelijk te starten en lopen rustig.

Continu gebruik

Alles is speciaal voor het zware continue gebruik geconstrueerd. Bijvoorbeeld de ergonomische bedieningseenheid.

Zeer robuust

Versterkte kogelgelagerde wielen, een vangzak of stootbescherming en een grote tank zijn een paar van de details die de dagelijkse werkzaamheden plezierig maken.

Verkooppartners in uw omgeving

SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.