Äußere und innere Werte

SABO TurboStar™. Perfekte opvang.

Overtuigende prestaties – zelfs bij vochtig gras!

Dankzij de innovatieve TurboStarTM-Technologie hebben SABO-maaiers een perfect maaibeeld en vangresultaat. Het TurboStarTM- systeem verzorgt via een afzonderlijke ventilator een krachtige luchtstroom waardoor het maaisel volledig in de vangzak terechtkomt.

Die Messerform

Het speciaal gevormde maaimes zuigt lucht van onderen aan waardoor het gras zich voor de snede opricht. Het mes bestaat uit één stuk hoogwaardig veerstaal dat naar de strengste fabricage- en veiligheidseisen geproduceerd wordt.

Füllstandskontrolle

Het handmatig controleren van de opvangzakvulling is overbodig (uitgezonderd modellen: SABO 40-EL SPIRIT, 40-SPIRIT, 40-SPIRIT RS und 40-EL SPIRIT Actie model). Dankzij het TurboStarTM systeem geeft de op de vangzak gemonteerde signaalstrook duidelijk aan wanneer de vangzak geleegd moet worden.

SABO Elektro-Sofortstart

Geen onnodige handelingen of geloop meer. Dankzij het TurboStarTM systeem wordt de vangzak tot 100% gevuld. Dankzij de extra luchtstroom, het speciaal gevormde maaidek en maaimes heeft u de beste opvangresultaten ook onder zware omstandigheden.

 

Verkooppartners in uw omgeving

SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.