Kwaliteit vanaf de start

Kwaliteit vanaf de start

In elke SABO-maaier zit standaard meer dan zes decennia ervaring.

Een hechte gemeenschap

Achter het merk SABO staan niet alleen uitstekende grasverzorgingsmachines, maar vooral een hechte gemeenschap van gemotiveerde personen. Deze begint bij de onderneming SABO zelf en komt via alle afdelingen en onze dealerpartners bij de klanten terecht.

Een van de SABO-principes is ook de ruimtelijke nabijheid va verkoop, ontwikkeling en productie op de locatie in Gummersbach. De lijnen zijn kort, iedereen kent elkaar en kan face to face met elkaar praten. Deze stijl wordt in de praktijk gebracht, ook over de ondernemingsgrenzen heen tot bij de klant. De basis voor een levendige ondernemingscultuur en voor productien die aan de hoogste eisen voldoen.

Daarom heeft het productieprincipe bij SABO eigen regels. Hier wordt kwaliteit niet bevolen, maar bewust uitgewerkt en is daarmee het doel van iedere afzonderlijke werknemer. Dat heet actief meedenken, verder dan de eigen werkplek en werkgebied. Zo zorgen alle werknemers bij SABO er iedere dag voor, dat kwaliteit geen uitzondering blijft.

Normale collega's worden partners op het werk en een deel van de grote SABO-familie.

 

Constructie, montage en verkoop

SABO-grasmaaiers worden in Gummersbach (Bergisches Land) geconstrueerd en ontwikkeld. Van de tekening tot het gebruik op uw grasveld duurt het een tijdje. Talrijke test- en controleprocedures moeten de maaiers doorstaan in de ontwikkelingsfase.

De montage van alle afzonderlijke onderdelen van een grasmaaier vindt plaats in de productiehallen in Gummersbach. Voordat de afzonderlijke onderdelen in de productie gemonteerd worden, wordt gecontroleerd of ze aan de strenge kwaliteitseisen voldoen.

In iedere SABO-maaier zit standaard de ervaring van meer dan vijf decennia
Het resultaat is zichtbaar en merkbaar: Meer veiligheid, meer vermogen, meer betrouwbaarheid: gewoon alles wat men van een goede partner kan verwachten.

 

Verkooppartners in uw omgeving

SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.