Kwaliteit in detail

Kwaliteit in Detail

Perfect vangvermogen

Perfect vangvermogen

De TurboStar™-techniek zorgt voor een optimaal transport van het snijgoed in de vangzak.

SABO-handvat

SABO-handvat

Uit de kofferbak of de keldertrap op: soms moet de grasmaaier opgetild worden. Handig: een stevig handvat op de behuizing.

SABO Zentrale Schnitthöheneinstellung

SABO Centrale maaihoogte instelling

Techniek, die werken plezier maakt. Bijna alle SABO-maaiers zijn met een centrale snedehoogte-instelling uitgerust, die met een handgreep gefixeerd kan worden.

SABO elektro-directe start

SABO elektro-directe start

De elektrostart bij alle elektrostart-modellen maakt het starten zo eenvoudig als bij een auto. Gewoon de sleutel omdraaien en de motor loopt al.

SABO-mesrem

SABO-mesrem

Enkele SABO-modellen zijn met mesrem uitgerust. Bij het loslaten van de veiligheidsbeugel stopt het mes direct, maar de motor loopt verder. Zo er kan eenvoudig met de aandrijving naar de composthoop worden gereden en de vangzak worden geleegd, zonder dat de motor opnieuw gestart moet worden. Na het omslaan van de veiligheidsbeugel en de hendel van de mesrem start het mes opnieuw.

SABO stofbescherming vangzak

SABO stofbescherming vangzak

Passend voor alle Consumer-modellen uit de 52- en 54-serie, alsmede de professionele modellen met achteruitwerping kan nu ook een vangzak van 75 liter achteraf worden uitgerust, die door zijn nieuw ontwikkelde stoffen ommanteling een perfecte stofbescherming bij werken met droog gras biedt.

SABO-aluminium chassis

SABO-aluminium chassis met 15 jaar garantie*

Bijna alle SABO-aluminium chassis zijn van massief aluminium-persgietwerk. Dat is enerzijds licht, anderzijds extreem solide, robuust en duurzaam. Bovendien kunnen de aluminium behuizingen gerecycled worden en zijn ze corrosiebestendig. Een bewijs dat men op SABO kan vertrouwen. In aanvulling op de normale machinegarantie van twee jaar voor de Consumer-serie geven wij 15 jaar garantie op het aluminium chassis van de rode grasmaaiers (*conform SABO garantievoorwaarden).

Verkooppartners in uw omgeving

SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.