Professionele mulcher

SABO 53-PRO M VARIO

De SABO 53-PRO M VARIO

De Profimulcher SABO 53-PRO M VARIO is speciaal ontwikkeld naar de bijzondere wensen van gemeenten, hoveniers en aannemers. De SABO 53-PRO M VARIO is uiterst wendbaar en daardoor bij uitstek geschikt voor het maaien rondom hindernissen. Te gelijkertijd biedt de mulchmaaier dankzij 53cm maaibreedte en zelfschonend wielprofiel een perfect maairesultaat.

SABO 53-PRO M VARIO YAMAHA

De professionele mulcher SABO 53-PRO M VARIO YAMAHA

De SABO 53-PRO M VARIO YAMAHA is met zijn krachtige motor geschikt voor nog steilere hellingen tot 58%. Ook praktisch: De snijhoogte van beide modellen kan op elke as individueel worden ingesteld en dankzij een extra krukasondersteuning is de professionele mulchmachine ook voor moeilijk toegankelijk terrein geschikt.

De B&S Motor

De B&S Motor

De sterke Briggs & Stratton motor met een Nenn-vermogen van 3,2kW is krachtig genoeg voor minimaal 5000 m² maaioppervlak en hellingen tot 25˚. Tevens beschikt u over inschakelbare achterwielaandrijving, 3-voudig verstelbare duwboom met Anti Vibratie Systeem.

ModelMotorMaaibreedteAANBEVOLEN MAAIOPPERVLAKTEInschakelbare achterwielaandrijving

B & S
4-Takt OHV
3,2 kW / 2.800

53 cm

5.000 m²

variabel 2,6 - 4,1 km/h

YAMAHA
4-Takt-OHC
3,2 / 2800

53 cm

5.000 m²

variabel 2,6 - 4,1 km/h

De kruk-as bescherming

De kruk-as bescherming

Dankzij de extra krukas bescherming is de Profi-mulcher onder de zwaarste omstandigheden inzetbaar.

Wielschrapers

Wielschrapers

De Mulchmaaier is een betrouwbare hulp; de wielschrapers aan de achterwielen voorkomen dat grasresten zich aan de wielen verzameld en plukken achterlaat.

Onverwoestbaar

Onverwoestbaar

Het hoogwaardige Stalen-chassis is zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde met extra staalplaten bepantsert.

READYSTART®

READYSTART®

Bijna alle SABO grasmaaiers zijn voorzien van een krachtige Briggs & Stratton®-motor met READYSTART®–functie. Het READYSTART®-startsysteem is de norm voor gemakkelijk starten. Eenvoudig en betrouwbaar voor iedereen. Geen ontluchten, geen choke, geen probleem. De motor start na twee pogingen – gegarandeerd.