Profi-heggenscharen

Profi Akku-Heckenscheren

Om onder alle omstandigheden de juiste machine te hebben biedt SABO de heggenschaar aan in drie verschillende uitvoeringen.

ModellAccutypeGegarandeerd geluidsniveau (dB(A))Gewicht zonder accu (kg)

LI-accu 36V (6,0Ah)

99

5,0

LI-accu 36V (6,0Ah)

101

5,0

LI-accu 36V (6,0Ah)

100

5,3

Profi Akku-Heckenscheren

Voor meer uithoudingsvermogen

De modellen HC 70-Pro R en de HC 60-pro R met respectievelijke bladlengtes van 70cm en 60cm en een tandafstand van 28mm zijn met name geschikt voor het zwaardere werk zoals tijdens het begin van het seizoen.

Voor het fijnere- en trimwerk is de HC 60-Pro T met een bladlengte van 60cm en tandafstand van 23mm bij uitstek geschikt.

Bij lange werkintervallen ondersteunt de accugordel, die als toebehoren verkrijgbaar is. Door hem wordt het gewicht van de accu van het apparaat naar de rug verplaatst.

Profi Akku-Heckenscheren

Perfect afsnijden.

De drie profi heggenscharen met magnesiumbehuizingen zijn uitgerust met hoogwaardige stalen messen.Voor zware maaiwerkzaamheden zijn er grove snijmessen – en bij gevoelige heggen worden fijne snijmessen gebruikt.

Profi Akku-Heckenscheren

Altijd in de greep.

De ergonomische handgreep maakt ook op gecompliceerde plaatsen nauwkeurig werken mogelijk. Ongeacht waar ze gebruikt worden – SABO-heggenscharen liggen altijd perfect in de hand.

 

SABO catalogus 2020

SABO catalogus 2020

SABO Catalogus Nederlandse versie

SABO Catalogus Franse versie