SABO een John Deere Company

SABO A JOHN DEERE COMPANY

Sinds 1991 is SABO nog sterker.

Sinds 1991 is SABO onderdeel van het John Deere-concern, een van de wereldwijd leidende aanbieders van landbouw-, bouw- en bosbouwmachines alsmede van machines voor de grasveld- en perceelverzorging. Meer informatie over de onderneming John Deere vindt u hier:

Maak een stap naar het verleden.

In 1837 ontwikkelde John Deere de eerste economisch succesvolle, zelfreinigende stalen ploeg en legde daarmee de basis voor zijn onderneming - Deere Company. Na de verhuizing naar Moline in de Amerikaanse staat Illinois in 1848 produceerde John Deere al snel meer dan 1.000 ploegen per jaar.

Veel van zijn principes gelden ook vandaag nog voor de onderneming, niet in de laatste plaats zijn hoge kwaliteitsmaatstaven. "Ik zal nooit mijn naam op een product zetten, waarin niet het beste zit dat ik kan geven', is waarschijnlijk zijn meest bekende lijfspreuk.

Een hechte gemeenschap.

SABO-Maschinenfabrik GmbH is tegenwoordig de enige fabriek in het concern, die handbestuurde grasmaaiers voor particuliere en professionele gebruikers voor de Europese markt produceert. De producten worden verkocht onder de merken SABO en John Deere. De vestiging Gummersbach werd ontwikkeld tot competentiecentrum voor tuinproducten en diensten in het John Deere-concern. De kernproducten zijn handbestuurde grasmaaiers en verticuteerders, die op de Europese kernmarkten aangeboden worden.

SABO-Maschinenfabrik is met z'n 120 werknemers een vast onderdeel van het John Deere-concern en behoort tot de divisie Tuin- en perceelverzorging.