Karriere & Ausbildung

Carrières

SABO Ontwikkeling en techniek

SABO-Maschinenfabrik GmbH in Gummersbach is een van de leidende Duitse ondernemingen op het gebied van grasveld- en perceelverzorging. SABO behoort tot het
John Deere concern, dat met een totale omzet van bijna 28 miljard Amerikaanse dollars en in totaal meer dan 56.000 medewerkers een van de grootste fabrikanten van landbouwmachines en een van de meest toonaangevende fabrikanten voor grasveld- en perceel- alsmede golfbaanverzorgingsmachines wereldwijd is.

Onze naam staat voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Op de productielocatie Gummersbach zijn 120 medewerkers in dienst.

Ga met ons mee naar de toekomst en werk, waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Hier komt u bij de SABO- en John Deere-vacaturebank.

Stagiaires

U zoekt een stageplek? Bij SABO geven wij naast theoretische kennis en praktische vaardigheden ook "sociale competenties" door. Start met ons in een succesvolle toekomst.

Stages

Leg nu al de basis voor een succesvolle carrièrestart. Bij SABO zijn er talrijke mogelijkheden, om al tijdens de schooltijd of studie eerste praktijkervaringen op te doen.

Professionals

Gebruik uw ervaring en maak bij ons de volgende stap in uw carrière. SABO biedt vele carrièremogelijkheden op technisch en commercieel gebied.

Verkooppartners in uw omgeving

SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.