Gazonmaaier met zij-uitworp

SABO Rasenmäher mit Seitenauswurf

Waar maaien tot het beroep behoort, staan de SABO-maaiers uit de professionele serie overal hun mannetje. Hun extreem robuuste design en vele nuttige details zorgen ervoor, dat het maaien voor professionals tijdens de dagelijkse werkzaamheden eenvoudig wordt.

SABO Profi-Rasenmäher mit Seitenauswurf

Grasvelden tot 5.000 m² zijn geen probleem voor hen.De professionele SABO-gazonmaaier met zij-uitworp worden echter ook graag als gazonmaaier ingezet. Hun extreem robuuste design en vele nuttige details zorgen ervoor, dat het maaien voor professionals tijdens de dagelijkse werkzaamheden eenvoudig wordt.

MODELMOTORMAAIBREEDTEAANBEVOLEN MAAIOPPERVLAKTEINSCHAKELBARE ACHTERWIELAANDRIJVING

4-takt OHV /3,2 / 2.800

43 cm

2.000 m²

4-takt OHV / 3,2 / 2.800

50 cm

4.000 m²

constant 4,2 km/h

4-takt OHC / 3,2 / 2.800

50 cm

5.000 m²

variabel 2,9 - 4,8 km/h

Alu-Chassis

Sterk in taai maaiwerk

Het hoogwaardige alu-chassis is binnen en buiten met aanvullende stalen platen bepantserd.

Anti-vibratiesysteem

Anti-vibratiesysteem

Bijna alle nieuwe professionele SABO-modellen zijn standaard uitgerust met een anti-vibratiesysteem en mogen daarmee de hele werkdag onbeperkt gebruikt worden.* Maar ook voor veel oudere professionele maaimachines met 52 cm snedebreedte en de SABO 43-PRO is het AVS™ als toebehoren verkrijgbaar.

Geteste veiligheid

Geteste veiligheid

Alle SABO-machines werden onder de zwaarste omstandigheden getest op levensduur en kwaliteit en zijn volgens Europese normen CE-gecertificeerd. En nog meer: Alle SABO-grasmaaiers worden door onafhankelijke instituten zoals TÜV en DPLF**, onder nog uitgebreidere kwaliteits- en veiligheidseisen getest en bij inachtneming van de wettelijke bepalingen van het GS-teken voorzien.

READYSTART®

READYSTART®

Bijna alle SABO gazonmaaiers zijn voorzien van een sterke READYSTART®  Briggs & Stratton ® motor. U hoeft niet meer te chocken of benzine op te pompen waardoor u snel en eenvoudig kunt starten.

SABO Katalog 2019

SABO Katalog 2019

SABO Kwaliteit

SABO Kwaliteit

Automatische Grasmaaiers

Automatische Grasmaaiers