/ / / TurboStar™ Systeem

TurboStar™ Systeem

 SABO TurboStar™. Perfekte opvang.

SABO TurboStar™. Perfekte opvang.

Overtuigende prestaties – zelfs bij vochtig gras!

Dankzij de innovatieve TurboStarTM-Technologie hebben SABO-maaiers een perfect maaibeeld en vangresultaat. Het TurboStarTM- systeem verzorgt via een afzonderlijke ventilator een krachtige luchtstroom waardoor het maaisel volledig in de vangzak terechtkomt.

speciaal gevormde maaimesHet speciaal gevormde maaimes zuigt lucht van onderen aan waardoor het gras zich voor de snede  opricht. Het mes bestaat uit één stuk hoogwaardig veerstaal dat naar de strengste  fabricage- en veiligheidseisen geproduceerd wordt.
handmatig controlerenHet handmatig controleren van de opvangzakvulling is overbodig (uitgezonderd modellen: SABO 40-EL SPIRIT, 40-SPIRIT, 40-SPIRIT RS und 40-EL SPIRIT Actie model). Dankzij het TurboStarTM systeem geeft de op de vangzak gemonteerde signaalstrook duidelijk aan wanneer de vangzak geleegd moet worden.
TurboStarTMGeen onnodige handelingen of geloop meer. Dankzij het TurboStarTM  systeem wordt de vangzak tot 100% gevuld. Dankzij de extra luchtstroom, het speciaal gevormde maaidek en maaimes heeft u de beste opvangresultaten ook onder zware omstandigheden.

BROCHURES

  • SABO-verkooppartners

    Verkooppartners in uw omgeving

    SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.

      Onze verkooppartners