/ / SABO Kwaliteit

SABO Kwaliteit

Bijna alle SABO-maaimachines zijn uitgerust met een chassis van hoogwaardig, massief aluminium. Dat maakt ze enerzijds licht en anderzijds extreem solide, robuust en duurzaam. Daarom geven wij naast de normale machinegarantie van twee jaar op onze rode maaimachines 15 jaar extra garantie op het aluminium chassis (conform SABO-garantievoorwaarden).

U ziet: achter de veelgeroemde SABO-kwaliteit zit geen loze reclamebelofte verborgen, maar solide techniek en veel nieuwe ideeën. Die zijn trouwens voorzien van een certificering. Want voordat een SABO zijn weg naar de verkoopruimte van onze SABO-dealers vindt, wordt hij grondig getest onder de meest zware omstandigheden. Daarom zijn alle SABO-machines CE-gecertificeerd volgens Europese wetten en voorschriften. Alle SABO gazonmaaiers (met uitzondering van MowIt 500F Series II) worden ook nog extra TÜV getest.
Originele SABO-wielen

Een SABO wordt grondig getest

Mes, behuizing, wielen en alle andere onderdelen worden onder de meest zware omstandigheden getest. Zo garanderen wij
PREMIUM KWALITEIT, MADE IN GERMANY.

Lees hier verder

Perfect vangvermogenBuitenste en binnenste waarden van een SABO

SABO-grasmaaiers overtuigen met hun waarden. Geraffineerde techniek en onberispelijke functies maken van een SABO-grasmaaier een uitstekend hulpmiddel voor liefhebbers van hoogwaardige en betrouwbare grasverzorging.

Lees hier verder
SABO TurboStar™-systeem

SABO TurboStar™-systeem

Voor optimale snede bij ieder weerstype. Dankzij de innovatieve TurboStarTM-Technologie hebben SABO-maaiers een perfect maaibeeld en vangresultaat.

Kom hier meer te weten over het SABO TurboStar™-systeem

BROCHURES

  • SABO-verkooppartners

    Verkooppartners in uw omgeving

    SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.

      Onze verkooppartners