/ / Profi-grasmaaiers

Profi-grasmaaiers

<Enter Alt Text>

Waar maaien tot het beroep behoort, staan de SABO-maaiers uit de professionele serie overal hun mannetje. Grasvelden tot 5.000 m² zijn geen probleem voor hen. De professionele SABO-grasmaaiers worden echter ook graag als gazonmaaier ingezet. De inschakelbare achterwielaandrijving en de bijzonder krachtige motor maken het maaien van grote percelen en op hellingen mogelijk. Hun extreem robuuste design en vele nuttige details zorgen ervoor, dat het maaien voor professionals tijdens de dagelijkse werkzaamheden eenvoudig wordt.
De fijnste techniek De fijnste techniek
Alle professionele modellen (behalve 43-PRO) zijn uitgerust met OHV-motorentechnologie. Dat betekent een optimale energieomzetting bij tegelijkertijd lagere uitlaatgasemissies. OHV-motoren zijn bovendien bijzonder makkelijk te starten en lopen rustig.
Lees hier verder
Ergonomische bedieningseenheid Continu gebruik
Alles is speciaal voor het zware continue gebruik geconstrueerd. Bijvoorbeeld de ergonomische bedieningseenheid.
Lees hier verder
Zeer robuust Zeer robuust
Versterkte kogelgelagerde wielen, een vangzak of stootbescherming en een grote tank zijn een paar van de details die de dagelijkse werkzaamheden plezierig maken.
Lees hier verder

BROCHURES

  • SABO-verkooppartners

    Verkooppartners in uw omgeving

    SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.

      Onze verkooppartners