/ Particulier

Particulier

Vandaag goed. Morgen goed

Vandaag goed. Morgen goedSABO overtuigt met zijn interne- en externe kwaliteiten. Bijna alle SABO maaiers zijn uitgerust met een chassis vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, en voorzien van extra stalen bepantsering.

Ervaar hier meer over de vele kwaliteiten van de SABO gazonmaaiers.

SABO TurboStar™. Beste opvangresultaten.

TurboStar™-technologieOvertuigende prestaties – zelfs bij vochtig gras! Dankzij de innovatieve TurboStarTM-Technologie hebben SABO-maaiers een perfect maaibeeld en vangresultaat. Het TurboStarTM- systeem verzorgt via een afzonderlijke ventilator een krachtige luchtstroom waardoor het maaisel volledig in de vangzak terechtkomt.

Meer informatie.

Door en door getest

Door en door getestVoor dat een SABO gazonmaaier in serieproductie gaat moeten vele tests succesvol afgerond zijn. Niet voor niets staat SABO al ruim 60 jaar garant voor Premium kwaliteit. Op gazonmaaiers van SABO kunt u rekenen. Gegarandeerd.

Meer informatie.

VERWANTE SECTOREN

BROCHURES

  • SABO-verkooppartners

    Verkooppartners in uw omgeving

    SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.

      Onze verkooppartners