/ Professioneel

Professioneel

Van professionals voor professionals

Voor kenners van de materie
Sabo profi-maaiers bieden overtuigende kwaliteit over de gehele lijn. Doordachte details verlichten het dagelijkse werk en garanderen eersteklas resultaat. Keer op keer op keer.
Professionals weten precies waar het bij maaiers op aankomt. Tenslotte zijn zij er dagelijks mee aan het werk.Met de sterke SABO-machines uit het SABO profi-gamma gaat het werk nog eenvoudiger en comfortabeler; Zo hebben wij bijvoorbeeld het gewicht verder gereduceerd.
Consequent richten wij ons op de professionele gebruiker en de alledaagse praktijk. Het gevolg hiervan is dat onze machines tot in detail afgestemd zijn op op het gebruik door onze professionele klanten, bijvoorbeeld door de toepassing van comfortabel geplaatste bedieningshendels en de Vario-draaiknop als mede de aluminium wielen en de nieuwe professionele transmissie.

Door dik en dun!

Als gazonverzorging een beroep wordt, heeft het een werktuig nodig dat opgewassen is tegen de dagelijkse belastingen. Daarom zijn professionele maaiers van SABO consequent ontworpen voor continu gebruik. De technische uitrusting van onze professionele serie richt zich helemaal naar de eisen en zware omstandigheden in de tuin- en landschapsverzorging. Daarvoor worden ze zeer gewaardeerd. Professionele gebruikers, die meerdere malen per dag de maaiers voor uiteenlopende werkzaamheden gebruiken, willen flexibele professionele machines, die veel vermogen combineren met uitstekende maaikwaliteit.
Het antwoord van SABO is een gewichtsoptimalisering bij de nieuwe machines SABO 52-PRO S A en de SABO 54-PRO VARIO alsmede de nieuwe krachtige maaier voor beginners in het SABO-professionele assortiment, de SABO 47-PRO VARIO.

Zeer robuust

Hart im NehmenHet chassis is binnen en buiten met aanvullende stalen platen gepantserd.

Anti-vibratiesysteem

AntiVibration-SystemBijna alle nieuwe professionele SABO-modellen zijn standaard uitgerust met een anti-vibratiesysteem en mogen daarmee de hele werkdag onbeperkt gebruikt worden.* Maar ook voor veel oudere professionele maaimachines met 52 cm maaibreedte en de SABO 43-PRO is het AVS™ als toebehoren verkrijgbaar.

Extreme eisen

Modelle mit Kawasaki- und SUBARU-MotorenModellen met Kawasakien YAMAHA-motoren kunnen in bermen en op hellingen in een schuine positie tot 30° schuinte gereden worden. Let hierbij altijd op de stabiele stand!

Geteste veiligheid

Geprüfte SicherheitAlle SABO-machines werden onder de zwaarste omstandigheden getest op levensduur en kwaliteit en zijn volgens Europese normen CE-gecertificeerd. En nog meer: Alle SABO-grasmaaiers worden door onafhankelijke instituten zoals TÜV en DPLF**, onder nog uitgebreidere kwaliteits- en veiligheidseisen getest en bij inachtneming van de wettelijke bepalingen van het GS-teken voorzien.

VERWANTE SECTOREN

BROCHURES

 • SABO-verkooppartners

  Verkooppartners in uw omgeving

  SABO is exclusief te vinden in de speciaalzaak. Want wie hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit van zijn gemotoriseerde machines, verwacht ook competent advies en professionele service. En dit krijgt men alleen maar bij de speciaal geschoolde en geautoriseerde dealer.

   Onze verkooppartners

  * Verordening voor de omzetting van de EG-richtlijnen 2002/44/EG en voor de bescherming van de werknemer tegen gevaren door vibraties.
  ** Duitse test- en certifiseringsinstelling voor Land- en Bosbouw techniek.